Velkommen til min byhage. Den er ikke større enn en rekkehushage. Vi flyttet inn i 2000. Jeg fikk mann, baby, naboer, svigermor, råteskader og hage samtidig. 2000 var et heftig år. Men jeg angrer ikke. Nå går det igjen fort i svingene. I hagen velter kaniner og unger seg i bedene. Vi sier vi liker rustikk sjarm, men har ikke noe valg egentlig.

torsdag 1. januar 2009

Godt nytt år!

Høydepunktene denne jula var grøtfest i lavvoen til naboen, fisking av juletorsk og sove lenge om morgenen. 30 røde roser fra Byggern var heller ikke å forakte. Jeg trenger ikke noen nyttårsforsett for jeg liker så godt å jogge og sykle. Sunn mat smaker best. Med bare sunne interesser blir livet en lek. For ikke å være alt for grunn må jeg si som kongen at det er grunn til å slappe av i forhold til ytre krav i det nye året. Noe å tenke på selv og bringe videre til omgangskrets og barn. Det viktigste er å være tilstede i sitt eget liv.

3 kommentarer:

Signe sa...

Godt Nytt År.

Har ingen nyttårforsetter selv, vet ikke om jeg kunne trengt det, men jeg har det altså ikke.

Viktig det der med å være tilstede i eget liv, det må vi alle forsøke å huske på.

Harryford sa...

Til stede i sitt eget liv! Det trenger jeg stadig påminnelse om!!! Takk for det Oline, og ha et riktig Godt nytt år du og!!!

Følger bloggene dine i året som kommer. Forfriskende! :-)

Herdis sa...

Hei Oline! Kikk inn på bloggen min, du er nevnt i siste inlegg..... Ha ei fin helg! Helsing Cherie http://cheriesidagbok.blogspot.com/