Velkommen til min byhage. Den er ikke større enn en rekkehushage. Vi flyttet inn i 2000. Jeg fikk mann, baby, naboer, svigermor, råteskader og hage samtidig. 2000 var et heftig år. Men jeg angrer ikke. Nå går det igjen fort i svingene. I hagen velter kaniner og unger seg i bedene. Vi sier vi liker rustikk sjarm, men har ikke noe valg egentlig.

mandag 5. mai 2014

Kald vår i byhagen

Når det er så kaldt holder blomstene seg lenge fine.Her er det Narcisiss Thalia som pynter opp. Trodde det skulle bli flere for hver vår, men da tok jeg feil.
Denne festlige karen bli det fler og fler av og de flytter seg nedover skråningen. Nå har de snart nådd bunn. Tulipa Tarda.
Jeg plantet en Magnolia til hver av barna. Ikke visste jeg at de skulle bruke skråningen til å klatre og ake. Mange brukne greiner seinere er denne Magnolia Stellata fremdeles liten, men den blomstrer tappert. 
Det er lite som må gjøres. Trenger ikke vanne, trenger ikke prikle. Håper likevel på varmere vær.
Her er en Scilla som er ny for meg. Storstjerne tror jeg det var.
Blodplommen er også ny. Liker det lys rosa mot det gulbrune. Har siklet på denne en stund, og kjøpte den selv om jeg egentlig ikke har plass . Får stamme den opp om det kniper. Prunus Cerasifera Nigra.

1 kommentar:

Villrose sa...

Skjønner at du har siklet på den blodplommen! Så lekker at man bare må finne en plass...