Velkommen til min byhage. Den er ikke større enn en rekkehushage. Vi flyttet inn i 2000. Jeg fikk mann, baby, naboer, svigermor, råteskader og hage samtidig. 2000 var et heftig år. Men jeg angrer ikke. Nå går det igjen fort i svingene. I hagen velter kaniner og unger seg i bedene. Vi sier vi liker rustikk sjarm, men har ikke noe valg egentlig.

lørdag 13. desember 2008

10 helt uinteressante ting om meg selv

Jeg er fornøyd med å ha 479 som har vært innom bloggen. Jeg er internettsjenert og øsnker ikke 1000 besøkende inn i stua her. Jeg vil derfor offentliggjøre ti helt uinteressante ting om meg selv. Jeg er mer enn fornøyd med en kommentar. Da jeg skrev om BH-angst kom det 7 kommentarer og det var helt overveldende.

1. Jeg liker ikke å skrive med kulepenn
2. Jeg liker å gå i kjole
3. Jeg liker ikke brunost
4. Jeg har 12 par sko
5. Yndlingsfargen min er petroleumsblå
6. Jeg liker å luke
7. Jeg liker ikke å vaske opp
8. Jeg kan ikke gjøre noe om morgenen før jeg har drukket en kopp kaffe
9. Jeg har matboks i rustfritt stål
10. Jeg leser Dagsavisa

2 kommentarer:

Pusepilde sa...

Jeg bladde meg ned gjennom blogglista og klikka meg først inn på din blogg av den enkle grunn at uinteressante ting ofte kan være mer interessante enn man selv tror.
Og så ble jeg sittende å tenke på hvor mange par sko jeg har...

Internettsjenert var jo et søtt ord da ;)

Oline sa...

Tusen takk, Pusepilde. Ja det er vanskelig å være helt uinteressant. Vi bryr oss veldig mye om småting i det vi snakker om til daglig. Og det er som regel hyggelig og ufarlig og snakke om matboksen eller noe annet ganske nøytralt. Hvor mange sko en har forteller jo veldig mye om en person.