Velkommen til min byhage. Den er ikke større enn en rekkehushage. Vi flyttet inn i 2000. Jeg fikk mann, baby, naboer, svigermor, råteskader og hage samtidig. 2000 var et heftig år. Men jeg angrer ikke. Nå går det igjen fort i svingene. I hagen velter kaniner og unger seg i bedene. Vi sier vi liker rustikk sjarm, men har ikke noe valg egentlig.

onsdag 4. februar 2009

Tusen har kikket innom

Et lite jubileum har passert i all stillhet. Telleren har rundet tusen. Jeg må innrømme at jeg har blitt telt selv også, så helt reelt er det ikke, men jeg synes selv at dette er noe å feire og slår her til med en vårblomst til meg selv.
Siden jeg er så godt i gang med selvskrytt får jeg nevne at jeg gjør en fabelaktig innsats på jobb for tiden. Jeg har virkelig lagt smørsiden til og går rundt og sprer glede og munterhet mens jeg produserer og spytter ut det ene fantastiske produktet etter det andre. Ja, det er ikke så mange som legger merke til innsatsen så jeg gir meg selv ennå en blomst her:
Det er ennå mer... Jeg er godt i gang med den daglige økta på gym-matta jeg fikk til jul. Litt mage og rygg og så noen solide joga-øvelser. Regner med jeg snart skal merke at jeg blir litt sterkere og mjukere i kroppen. Venter med belønning for denne innsatsen til det virkelig har blitt en vane. Når det gjelder maratonsyklinga til jobb er den trappa litt ned i kulda. Greier likevel minst en dag hver uke og er fornøyd med det. Synes det er en skikkelig nedtur å kjøre bil til jobb, men litt realisme må til i blant. Og jeg greier ikke være superduper rask og flott på alle fronter samtidig.

5 kommentarer:

altgodt sa...

Gratulerer med jubileet! Det er gøy når ein ser at det ein skriv blir lese.

Anne på Moseplassen sa...

så deilige bilder da :) Gratulerer med runt tall.

Sigrid sa...

Gratulerer :-)Jeg har nok blitt telt nå og da ;-)

Elsa sa...

Gratulerer med jubileet!
Fine bilder du har lagt ut:-)

kerstins blogg sa...

Fina bilder