Velkommen til min byhage. Den er ikke større enn en rekkehushage. Vi flyttet inn i 2000. Jeg fikk mann, baby, naboer, svigermor, råteskader og hage samtidig. 2000 var et heftig år. Men jeg angrer ikke. Nå går det igjen fort i svingene. I hagen velter kaniner og unger seg i bedene. Vi sier vi liker rustikk sjarm, men har ikke noe valg egentlig.

onsdag 2. juni 2010

Vår første utstilling

Mor og datter skal ha utstilling om litt over en uke. Tema er blomster. Vi meldte oss på en kulturmønstring på jobb. Påmeldinga var 8. april. Tida etter det har stort sett gått med til å male. Vi hadde ikke et eneste bilde da vi meldte oss på, men begge jobber best under press! Vi er fornøyd og glad. Har malt mer enn 30 akrylmaleri nå. Håper at noen andre vil like det vi har laget, dere får selv gjette hva som er laget av 7-åringen og hva som er laget av 47-åringen. Her viser jeg fram like mange bilder fra hver. Vi har ganske lik stil.

1 kommentar:

Mariann sa...

Flotte bilder. Dere har talent for dette begge to. Jeg har gjettet hvilke bilder som er laget av hvem, men det tør jeg ikke skrive. Tenk om det er feil.
Lykke til med utstillingen begge to!