Velkommen til min byhage. Den er ikke større enn en rekkehushage. Vi flyttet inn i 2000. Jeg fikk mann, baby, naboer, svigermor, råteskader og hage samtidig. 2000 var et heftig år. Men jeg angrer ikke. Nå går det igjen fort i svingene. I hagen velter kaniner og unger seg i bedene. Vi sier vi liker rustikk sjarm, men har ikke noe valg egentlig.

torsdag 3. juni 2010

Kjøp så mange løk du har råd til!

Jeg fikk en gang det rådet og gir det videre. Et annet råd jeg kan gi er å satse på seine tulipaner. Rådyra i min hage har forlengst funnet noe å interessere seg for i skogen. Dette bedet er ganske skyggefullt på våren. Snøen her forsvant sist. Det bidrar nok også til at de kom seint og fremdeles kan nytes.
Det var ikke dumt med hvite tulipaner. De lyser opp og kan nytes fra kjøkkenvinduet seint på kvelden.

Og her en blanding av hvite og rødlilla. Litt tilfeldig, men fornøyd med den og.

1 kommentar:

Stein sa...

Så flotte tulipaner!
Kanskje jeg skal forsøke meg på noen igjen? Jeg kjøpte en mengde tulipaner i forfjor, men til våren var nesten samtlige av dem spist opp nedenfra av sork (jordrotter som slett ikke tilhører rottefamilien) I år ble tuppene på de få gjenlevende spist av sultne rådyr. Jeg kan ikke klandre dem etter en så hard vinter som vi opplevde denne vinteren..
Sene tulipaner høres ikke dumt ut... Jeg tror jeg skal kjøpe inn noen til høsten igjen og gi dem en ny sjanse..!
Ha en fin kveld.