Velkommen til min byhage. Den er ikke større enn en rekkehushage. Vi flyttet inn i 2000. Jeg fikk mann, baby, naboer, svigermor, råteskader og hage samtidig. 2000 var et heftig år. Men jeg angrer ikke. Nå går det igjen fort i svingene. I hagen velter kaniner og unger seg i bedene. Vi sier vi liker rustikk sjarm, men har ikke noe valg egentlig.

tirsdag 14. oktober 2008

Bryllupsdag og kompost

Skal snart ringe Bygger'n i Sverige og gratulere med dagen. Vi har vært gift i 8 år og han fortjener all honnør for å ha holdt ut med meg!
Den dagen for 8 år siden var også begynnelsen på vårt hageliv. Vi hadde åpent hus her i stallen (ja, vi bor i en stall) og bryllupsbildene ble tatt i hagen som var fargesprakende vakker! Da visste jeg ingenting om hva skvallderkål var, og skjønte ikke hvorfor gjestene nevnte roundup. Mine gamle arbeidkollegaer ga oss en kasse med tulipanløk, og dermed var jeg i gang..

Femåringen min kom hjem fra skolen i dag med lekse å lage kompost i en flaske. Problemet er at ingen brusflaske kommer inn i vårt hus. Får finne noe i kjelleren...

1 kommentar:

hajal. sa...

Gratulerer med overstått bryllupsdag !