Velkommen til min byhage. Den er ikke større enn en rekkehushage. Vi flyttet inn i 2000. Jeg fikk mann, baby, naboer, svigermor, råteskader og hage samtidig. 2000 var et heftig år. Men jeg angrer ikke. Nå går det igjen fort i svingene. I hagen velter kaniner og unger seg i bedene. Vi sier vi liker rustikk sjarm, men har ikke noe valg egentlig.

søndag 31. august 2014

Fortsatt fart i hagen!

Her er det Verbena Hastata Rosea. Kjøpte den i fjor, men morplanta klarte ikke vinteren. Bra at jeg tok frø! Den skal være herdig, så jeg håper det går bra neste vinter. De sier den tåler mer enn storebror Verbena Bonariensis.
Blodlønn, Vierhortensia Anabella og Blodtopp.
Denne har jeg også fått fram fra frø. Oentherara Sunset Boulevard.

mandag 25. august 2014

Det er forunderlig hvor fort det blir grønt igjen


Jeg hadde egentlig gitt opp hagen for i år. Fire uker uten stell hadde satt sine spor. Så skulle det ikke mer til en litt regn og stell så livnet den til igjen.

tirsdag 12. august 2014

Vi kom hjem til en brunsvidd hage

Etter fire fantastiske uker på hytta kom vi hjem til en brunsvidd hage. Det var mange stauder som hadde tatt høsten og visnet fullstendig i sommervarmen. Jeg hadde ingen til å vanne mens vi var borte, det har aldri bært nødvendig før. Forhåpentligvis overlever røttene slik at de kommer opp igjen neste år. Uansett er det håp. All frøsådden dere ser i bakgrunnen hadde overlevd på forunderlig vis.